Over mij

Linda Dietvorst, psycholoog

Graag stel ik me aan u voor: mijn naam is Linda Dietvorst. Naast mijn betrokkenheid bij Focus Bewust ben ik werkzaam als psycholoog binnen een ziekenhuissetting in Bergen op Zoom. Na het afronden van de Master Klinische Psychologie heb ik de opleidingen Cognitieve Gedragstherapie en Leefstijlcoaching gevolgd. Verder heb ik cursussen gevolgd in Acceptance and Commitment Therapie, Mindfulness en Voedingspsychologie. Binnen Focus Bewust zal ik als coach te werk gaan, gericht op uw mentale hulpvraag, waarbij er ook aandacht zal zijn voor uw huidige leefstijl.

Mijn kernwaarden:

Hoe ben ik tot Focus Bewust gekomen?

Binnen mijn werkzaamheden als psycholoog heb ik gemerkt dat het werken aan inzicht in eigen gedrag en gedachten voor veel mensen een waardevolle factor is. Inzicht in eigen gedrag en gedachten zorgt voor meer verbinding met uzelf. Deze verbintenis zorgt voor bewustwording in zowel functionele als disfunctionele factoren, gerelateerd aan uw mentaal welbevinden en leefstijl. Graag bied ik u een handreiking in het proces van inzicht en bewustwording, waarbij de focus op u gericht zal zijn.

De focus kunnen leggen op haalbare doelen en het vieren van succeservaringen speelt een belangrijke rol binnen de coaching.

Ik bied graag ondersteuning bij