Contact

Kom in contact

Ik help u graag verder

Naam *
E-mail adres *
Bedrijfsnaam *
Telefoonnummer *
Bericht *

Goed om te weten

De locatie voor de coaching is in overleg. Hierbij kan gedacht worden aan een ruimte binnen de bedrijfssetting of een externe spreekruimte, wat binnen Focus Bewust gefaciliteerd kan worden. Er kan ook worden gedacht aan het maken van een wandeling tijdens een sessie, dit zal in overleg met de cliënt worden afgestemd.

De hoeveelheid sessies kan per persoon variëren. Het is binnen Focus Bewust gebruikelijk om minimaal 6 sessies te doorlopen, zodat er naar een duurzaam resultaat kan worden toegewerkt.

Er bestaat ook een mogelijkheid om evaluatie-sessies te plannen, zodat er een “stok achter de deur” wordt geboden.

Wanneer u interesse heeft in een coachingstraject bij Focus Bewust, zal er na telefonisch contact een offerte worden opgesteld. Deze offerte zal met u of uw werkgever worden gedeeld.

De coaching van Focus Bewust valt niet onder een psychologische behandeling. De coaching richt zich wel op facetten uit de psychologie.

Tijdens het kennismakingsgesprek zal de huidige hulpvraag met u in kaart worden gebracht. Mocht de hulpvraag meer gericht zijn op een intensieve psychologische behandeling, zal dit open met u worden besproken. Er zal binnen deze situatie met u worden meegedacht in aansluitende, externe hulpverlening.